Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Akut

Når skader opstår akut

Akutte skader?  Kontakt os

Opstår der akutte skader, som giver risiko for at lave endnu større ravage, hvis ikke der findes en løsning hurtigt, så kontakt os. Så kommer vi så gurtigt som muligt og reparerer. 

Ring på tlf. 20 35 61 07

Forsikringsskader

VVS Stange har den nødvendige ekspertise, erfaring og uddannelse til at identificere og løse problemer på en sikker og effektiv måde. Ved at bruge en autoriseret VVS-installatør kan du sikre, at reparationen udføres korrekt og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Så hvis du har en forsikringsskade der omfatter VVS, er det altid bedst at kontakte en autoriseret VVS-installatør til at udføre reparationen. På den måde kan du undgå unødvendige omkostninger og sikre, at skaden repareres korrekt og professionelt.

Kvalitet og professionalisme

Hos VVS Stange løser vi vores opgaver samvittighedsfuldt og professionelt. Vores brede erfaring og uddannelse er din garanti for kvalitetsarbejde. Vi samler på glade kunder – og derfor lægger vi os i selen for altid at levere et tilfredsstillende resultat – uanset opgavens størrelse.