Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Fjernvarme

Overvejer du at skifte gas-eller oliefyr ud med fjernvarme
Udskift dit gamle varmeanlæg til en
komplet ny miljøvenlig fjernvarme løsning.

Fjernvarme i Starup og Haderslev

Er I klar til at gøre jeres hjem mere behagelige og energivenlige? Hos VVS Stange er vi glade for at kunne tilbyde jer en fantastisk løsning: fjernvarme.

Nu kan I sige farvel til kulden og høje varmeregninger. Med vores fjernvarmesystem kan I nyde varmen i jeres hjem året rundt, uden besvær. Lad os tage hånd om installationen, så I kan slappe af og spare penge på samme tid.

Fjernvarme er ikke kun godt for jer, men også for miljøet. Ved at skifte til fjernvarme fra VVS Stange reducerer I jeres CO2-udledning og støtter bæredygtig opvarmning.

Kontakt os i dag for at få mere information om fjernvarme i Starup og Haderslev. Vi står klar til at hjælpe jer med at gøre jeres hjem varmt og miljøvenligt.

Bestil dit fjernvarmeanlæg ved VVS Stange

Har I overvejet at skifte til fjernvarme? Hos VVS Stange er vi eksperter i at installere fjernvarmeanlæg, der passer perfekt til jeres behov.

Med vores hjælp kan I nyde varmen og komforten i jeres hjem uden besvær. Vi tager os af hele processen fra start til slut, så I kan slappe af og vide, at I har det bedste fjernvarmesystem.

Vores team i Starup og Haderslev er dedikeret til at levere den bedste service til vores kunder. Vi sørger for, at installationen går glat, og at I får den mest energieffektive løsning.

Kontakt VVS Stange i dag for at bestille dit fjernvarmeanlæg. Vi ser frem til at hjælpe jer med at opgradere jeres hjem til en mere energieffektiv og komfortabel tilværelse.

Ring til os på tlf. 20 35 61 07

METRO THERM fjernvarmeunit System 4 Slimline

Fra 23.955 incl.Moms for en standard installation

Direkte fjernvarme med blandesløjfe til rumvarme, veksler til brugsvand.

 METRO THERM System 4 Slimline er en væghængt fjernvarmeunit med gennemstrømningsvandvarmer samt direkte fjernvarme med blandesløjfe, trykdifferensregulator og temperaturstyret ventil til rumvarme. Uniten har små indbygningsmål, og er særdeles velegnet til udskiftning af gamle units og til indbygning steder med lidt plads. Slimline er forberedt til permanent driftsovervågning.

Termix VMTD ISO

Fra 25.995 Inc.l Moms for en standard installation

Minimalt varmetab og optimal komfort

Termix VMTD ISO er en komplet og monteringsklar fjernvarmeunit til direkte forsyning af rumvarme og varmt brugsvand. Den komplette fuldisolering sikrer minimalt varmetab under tapning og i tomgangsfunktion. Leveres med T16H+ pladeveksler, der skaber bedre afkøling på primærsiden. Passer direkte sammen med Termix Fordelerunit. Iht. DS469 skal der monteres vejrkompensering på varmeanlæg. Denne fjernvarmeunit overholder kravene i DS452 til isolering og tilbydes i et nyt og forbedret design med plads  til elektronisk styring og måler i isoleringen

Kvalitet og professionalisme

Hos VVS Stange løser vi vores opgaver samvittighedsfuldt og professionelt. Vores brede erfaring og uddannelse er din garanti for kvalitetsarbejde. Vi samler på glade kunder – og derfor lægger vi os i selen for altid at levere et tilfredsstillende resultat – uanset opgavens størrelse.